Eper rendszer

Az EPER rendszer az Elektronikus P√°ly√°zatkezel√©si √©s Egy√ľttmŇĪk√∂d√©si Rendszer r√∂vid√≠t√©se. A rendszer seg√≠ts√©get ad a p√°ly√°zatok k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szakaszaiban, vagy ak√°r a teljes folyamatban, megk√∂nny√≠tve ez√°ltal a p√°ly√°z√≥ feladat√°t. A rendszer oktat√≥ vide√≥kkal seg√≠ti az eligazod√°st a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fel√ľletek k√∂z√∂tt.

Az EPER rendszer ‚Äď regisztr√°ci√≥, bel√©p√©s

A rendszert k√ľl√∂nb√∂zŇĎ b√∂ng√©szŇĎk√∂n kereszt√ľl lehet el√©rni, de elsŇĎsorban az Internet Explorer 8.0, vagy Mozilla Firefox b√∂ng√©szŇĎ haszn√°lata javasolt. A bel√©p√©s regisztr√°ci√≥hoz √©s jelsz√≥hoz k√∂t√∂tt.

https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx

EPER rendszer fel√ľlet

Az Eper rendszer fel√ľlet√©n lehetŇĎs√©g van a p√°ly√°zatok megismer√©s√©re, kiv√°laszt√°s√°ra √©s azok felt√∂lt√©s√©re is. A p√°ly√°zat bead√°s√°nak folyamatait bemutat√≥ vide√≥kon kereszt√ľl k√∂nny√≠tik meg az √©rdeklŇĎdŇĎk sz√°m√°ra:

  • P√°ly√°zat megkezd√©se

Ebben a szakaszban a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ p√°ly√°zatokat lehet megn√©zni, illetve a kiv√°lasztani az adott kateg√≥ri√°t. Itt lehet elkezdeni kit√∂lteni az elektronikus p√°ly√°zatot is.

  • P√°ly√°zat kit√∂lt√©se

Itt meg lehet n√©zni a p√°ly√°zat bead√°s√°nak egyes l√©p√©seit. A rendszerben lehetŇĎs√©g van a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ folyamatokat online bemutat√≥kon is v√©gig k√≠s√©rni, ez√°ltal egyszerŇĪs√≠tve a felhaszn√°l√≥i k√©zik√∂nyvben le√≠rtak meg√©rt√©s√©t. Itt az ŇĪrlap kit√∂lt√©s√©vel is megismerkedhet√ľnk.

  • P√°ly√°zat v√©gleges√≠t√©se

A p√°ly√°zat bead√°s√°nak l√©p√©seit mutatja be. Nemcsak a bead√°st, de a p√°ly√°zat l√©p√©seinek √©s v√©gleges√≠t√©s√©nek folyamat√°t is bemutatja, illetve m√©g azt a l√©p√©st is, hogyan lehet megbizonyosodni arr√≥l, hogy a beadott p√°ly√°zat val√≥ban be√©rkez√©sre ker√ľlt.

Eper p√°ly√°zatok

Az aktu√°lis p√°ly√°zatok list√°ja el√©rhetŇĎ a rendszeren kereszt√ľl. A gyakran ism√©telt k√©rd√©sek men√ľpont alatt sok hasznos inform√°ci√≥t tal√°l az √©rdeklŇĎdŇĎ. A rendszerrŇĎl felhaszn√°l√≥i k√©zik√∂nyv is el√©rhetŇĎ a sz√°mos vide√≥ mellett.

https://regi.ugyintezes.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/EPER.html

Címlap kép: Pályázatkezelési rendszer (forrás: https://slideplayer.hu/slide/11131726)

Vissza a kategória cikkeihez