Eper rendszer

Az EPER rendszer az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer rövidítése. A rendszer segítséget ad a pályázatok különböző szakaszaiban, vagy akár a teljes folyamatban, megkönnyítve ezáltal a pályázó feladatát. A rendszer oktató videókkal segíti az eligazodást a különböző felületek között.

Az EPER rendszer – regisztráció, belépés

A rendszert különböző böngészőkön keresztül lehet elérni, de elsősorban az Internet Explorer 8.0, vagy Mozilla Firefox böngésző használata javasolt. A belépés regisztrációhoz és jelszóhoz kötött.

https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx

EPER rendszer felület

Az Eper rendszer felületén lehetőség van a pályázatok megismerésére, kiválasztására és azok feltöltésére is. A pályázat beadásának folyamatait bemutató videókon keresztül könnyítik meg az érdeklődők számára:

  • Pályázat megkezdése

Ebben a szakaszban a különböző pályázatokat lehet megnézni, illetve a kiválasztani az adott kategóriát. Itt lehet elkezdeni kitölteni az elektronikus pályázatot is.

  • Pályázat kitöltése

Itt meg lehet nézni a pályázat beadásának egyes lépéseit. A rendszerben lehetőség van a különböző folyamatokat online bemutatókon is végig kísérni, ezáltal egyszerűsítve a felhasználói kézikönyvben leírtak megértését. Itt az űrlap kitöltésével is megismerkedhetünk.

  • Pályázat véglegesítése

A pályázat beadásának lépéseit mutatja be. Nemcsak a beadást, de a pályázat lépéseinek és véglegesítésének folyamatát is bemutatja, illetve még azt a lépést is, hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy a beadott pályázat valóban beérkezésre került.

Eper pályázatok

Az aktuális pályázatok listája elérhető a rendszeren keresztül. A gyakran ismételt kérdések menüpont alatt sok hasznos információt talál az érdeklődő. A rendszerről felhasználói kézikönyv is elérhető a számos videó mellett.

https://regi.ugyintezes.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/EPER.html

Címlap kép: Pályázatkezelési rendszer (forrás: https://slideplayer.hu/slide/11131726)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom